Ehliyet Yenileme Ucreti Ne Kadar Nereye Odenir

Ehliyet Yenileme Ucreti Ne Kadar Nereye Ödenir ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır ehliyet yenileme sağlık raporu ehliyet yenileme randevusu ehliyet yenileme süresi ehliyet yenileme ücreti 2017 ehliyet yenileme evrakları 2017 ehliyet yenileme 2017 randevu


Sürücü belgelerinin yenilenmesi için 31.12.2020 tarihine kadar, aile hekimliği, devlet hastaneleri ve özel hastanelerden alınacak sağlık raporu, iki adet biometrik fotoğraf, eski sürücü belgesi ve kimlik kartı ve bankalar aracılığı ile sürücü belgesi kart bedeli 15 liranın yatırılması yenileme işlemlerinin yapılmasına yetecek."

Ehliyet yenileme ile alakalı yapılan açıklamalarda 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle sürücülere 5 sene içerisinde eski ehliyetlerini değiştirmeleri için zaman tanınmıştır. Ehliyet yenileme bedeli ise 15 TL olarak belirlenmiştir.



Sürücü Belgesi Harç ve Değerli Kağıt Bedeli Yatırılacak BankalarHizmet Bedeli Yatırılabilecek Bankalar (Türk polis teşkilatını güçlendirme vakfı için)
AKBANKAKBANK
AKTİF YATIRIM BANKASI AKTİF YATIRIM BANKASI 
ALBARAKA TÜRKALBARAKA TÜRK
ANADOLUBANK ANADOLUBANK 
FİNANSBANK FİNANSBANK 
ING BANK ING BANK 
KUVEYT TÜRKKUVEYT TÜRK
ŞEKERBANK ŞEKERBANK 
ZİRAAT BANKASI ZİRAAT BANKASI 
TEKSTİLBANK TEKSTİLBANK 
TÜRK EKONOMİ BANKASI TÜRK EKONOMİ BANKASI 
TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI 
HALKBANKHALKBANK
VAKIFBANKVAKIFBANK
TÜRKİYE İŞ BANKASI
YAPI VE KREDİ
GARANTİ BANKASI
HSBC
DENİZBANK
CITIBANK
ZİRAAT KATILIM BANKASI
ALTERNATİFBANK
ARAP TÜRK BANKASI
BURGAN BANK
FİBABANKA
ODEA BANK
TURKISHBANK
TURKLAND BANK
Türk polis teşkilatını güçlendirme vakfı için eğer yukarıdaki bankalar ilçenizde yoksa sürücü belgesi hizmet bedeli ziraat bankası şubelerine ödenebilecektir.

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sürücü belgesi yenilemek için bankaya para yatırdım fakat çeşitli nedenlerden dolayı yeni sürücü belgesine muracatimi ertelemek zorunda kaldım yaptırdığım para hangi süre içeresinde çıkarmazsam yanar

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.